Special #9 Een brief voor jou + winactie

Hoera, vannacht is 2020 begonnen Ik wil je graag het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar! En weet je, mijn blog bestaat vandaag 2 jaar en ook dit jaar hoop ik je weer veel te vertellen over mijn avonturen als schrijver en fervent lezer. De afgelopen twee jaren schreef ik rond deze tijd een brief aan mezelf, maar dit jaar vond ik het wel tijd worden voor een brief aan mijn (trouwe) lezers!

Foto: Lonieke Waayenberg

Lieve lezer,

Laat ik maar met de deur in huis vallen: de komende tijd gaat er het een en ander veranderen op mijn blog. Zelf ben ik van mening dat dit allemaal positieve veranderingen zijn. Het komt namelijk hierop neer: ik ga vaker blogs delen. Vanaf dit jaar post ik elke dinsdag een aflevering van mijn splinternieuwe vervolgverhaal. Op woensdag zal ik één keer per maand een berichtje posten. Dit zal óf een berichtje zijn over mijn schrijfdoelen, óf een persoonlijk schrijfsel, óf een special. De blogs over boeken verplaats ik naar de donderdag en ook op deze dag komt er elke week een bericht. Vrijdag blijft een dag voor leuke weetjes en memes en op zaterdag zal ik voornamelijk schrijftips en writing prompt challenges delen. Ook de maandagen blijven (voorlopig) hetzelfde, dus zoals ze in 2019 ook waren.

Nou, ik weet niet of ik dat allemaal kan onthouden, zeg je nu misschien. Dat geeft helemaal niks, tenslotte ben ik de enige die het precieze schema hoeft bij te houden. Als je me volgt via Bloglovin’ zie je heel makkelijk wanneer ik iets nieuws heb gepost.

Ook in 2020 staan er genoeg leuke dingen op de planning. Ik hoop veel reizen te maken en hopelijk daar ook veel schrijfinspiratie op te doen. In mijn hoofd zitten genoeg verhalen die ik met de wereld wil delen en als het goed is verschijnt ook dit jaar weer een boek van mijn hand. Het eerste deel in de serie, waar ik ruim een jaar geleden aan begonnen ben, tijdens NaNoWriMo 2018. Daarover gesproken, dit jaar hoop ik ook weer mee te doen aan deze leuke schrijfuitdaging, maar gelukkig duurt het nog een hele tijd voordat het zover is!

Het is ook de bedoeling dat er dit jaar diverse vlogs van mij online komen. Ik wil een aantal van deze video’s ook in mijn blogposts verwerken en je kunt mijn Youtube kanaal volgen via de link in de zijbalk.

Inmiddels blog ik op deze website al twee jaar. Ik hoop dat je mijn verhalen met plezier leest en me nog lang blijft volgen. Ik wil graag een paar trouwe volgers persoonlijk bedanken, zij laten regelmatig een reactie achter en ik geniet van het ‘contact’ dat we op die manier hebben! Dank je wel Anna Laura, Darina, Giovanna, Johanna, Lianne en Rensina. Jullie zijn fantastisch!

Zo’n jubileum moet natuurlijk ook gevierd worden. Dus ga ik een van mijn eigen boeken weggeven. Je mag zelf kiezen welk boek je wilt winnen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit bericht. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je me gaat volgen via Bloglovin‘, Facebook of Instagram, maar het is niet verplicht. Vermeld in je reactie wel even welk boek je graag wilt winnen. Tot woensdagavond 8 januari 2020, 23:59 kun je meedoen aan deze actie. De volgende dag stuur ik een berichtje naar de winnaar.

De boeken waar je uit kunt kiezen zijn:
De opdracht // Lijmen // Chaos // Vrije val // Time-out

Via het kopje Bibliografie kun je lezen waar deze boeken over gaan.

Heel veel succes!

Liefs,

Mirjam

13 Reacties

 1. Bedankt, en een boek van jou, daar zeg ik geen nee tegen. Timeout? Ben benieuwd naar de nieuwe indeling. Ik plan ook een blog, en laat me zeker door jou inspireren. Maar ben er nog niet helemaal uit. Waarschijnljk moet ik gewoon beginnen. Een inspirerend, creatief en gezond 2020!

  1. Superleuk dat je meedoet met deze winactie!
   Ik ben benieuwd naar jouw blog, wanneer die online komt. Gewoon beginnen is vaak een goede strategie, al moet ik zeggen dat ik bij dit schrijfblog (ik heb vroeger ook andere blogs gehad) wel zorgde voor een blogschema, zodat ik op vaste tijden berichten had. Maar als je al verschillende ideeën hebt om over te schrijven, zou ik zeggen: ga ervoor!

 2. De allerbeste wensen voor 2020 en van harte gefeliciteerd met je blogjublieum! Grappig, dit jaar gaat mijn blog ook 2 jaar bestaan 🙂 Dat klinkt als allemaal leuke plannen die je hebt en wat superlief dat je mij ook noemt!

  Superleuk, die winactie! Het lijkt me hartstikke leuk om een boek van je te winnen en eindelijk eens een van je boeken te gaan lezen! Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw boeken geworden 🙂 Weet je, ik wil gewoon eens gaan beginnen met je eerste boek, De Opdracht! Klopt toch, dat dat de eerste is? 🙂 Ik ben benieuwd!

  1. Dank je wel voor je mooie wens en je felicitatie! Ik heb echt superveel zin in dit jaar. Vond het leuk om jou in het afgelopen jaar wat beter te leren kennen!
   Het klopt inderdaad dat De opdracht m’n debuut is 😉

 3. Hoi Mirjam,
  Allereerst de beste wensen voor 2020!
  Succes met al je schrijfwerk, ben benieuwd wat er allemaal nog gaat komen.
  Ik heb al verschillende boeken van je gelezen, maar ‘Time-out’ nog niet. Het lijkt me leuk om deze te winnen!
  Groetjes,
  Marieke

  1. Dank je wel voor je reactie en je mooie wens! Ik wens het jou ook toe.
   Ik ben zelf ook erg benieuwd naar 2020. Ik stop jouw naam met Time-out erbij in de (spreekwoordelijke) hoed voor de lootjes 😉

 4. Super leuk! Ik ben benieuwd naar wat er allemaal gaat komen. Ik heb 2 boeken zelf en er zijn er 2 in de bieb maar vrije val niet! Ik heb die nog niet gelezen. Ik ga dan ook voor vrije val! En de beste wensen voor 2020 met veel schrijf plezier!
  Groetjes
  Marilène

 5. Hallo mevrouw,
  Ik hoop dat dit jaar een mooi jaar wordt voor u 🙂
  Ik doe natuurlijk mee en zou graag het boek Time-out willen winnen!
  Groetjes Rhodé

 6. Eerste wat ik dacht, ja(!!) weer iets te lezen van Mirjam.
  Ben echt dol op je boeken..
  Alleen ontbreken Lijmen en Vrije Val nog in m’n boekenkast. En die horen er eigenlijk ook in.
  Ik zou heel graag een boek winnen!!
  Ben benieuwd!

  Succes met het schrijven ✍️ verder!

 7. Ha Mirjam,
  Ik heb al je boeken al gelezen en ik vind ze echt heel erg leuk! Ik heb er nog geen een thuis, maar ik heb een paar delen van de schoolbieb gelezen en een paar delen op mijn e-reader. Ik zou graag time-out nog een keer willen lezen. Ik hoop dat ik win?! Ik wens je nog een gelukkig nieuwjaar toe en ik hoop dat je nog meer boeken mag uitgeven, zodat ik die ook kan lezen?
  Groetjes Eline

 8. Super leuk, weer een winactie!! Ik wil graag Lijmen, want volgens mij is dat een voorgaand boek op Chaos, die heb ik al en het lijkt me leuk op het voorgaande boek daarvan te hebben

 9. Wauw te gek! Weer een winactie! Aller eerst gelukkig nieuw jaar? (beetje laat maar kan altijd toch?) Ik zou echt heel graag time out willen winnen. Ik heb hem nog niet in de bieb kunnen krijgen? maar ben wel echt heel erg benieuwd hoe het met Lynn gaat! Dus ik zou het echt super leuk vinden als ik win! Ik ben benieuwd!

  Groetjes Joanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.