Happy 2022

Gelukkig nieuwjaar! Vannacht is 2022 begonnen en vanaf deze plek wil ik je het allerbeste toewensen voor het net begonnen jaar. Ook dit jaar hoop ik weer een deel van mijn schrijversleven met je te delen in woord en beeld.

Ik heb lange tijd nagedacht over de inhoud van dit bericht. Een jaar geleden deelde ik geen bericht op Nieuwjaarsdag. Het jaar ervoor schreef ik een brief aan mijn lezers en de jaren ervoor deelde ik een brief aan mezelf. Voor dit jaar kon ik zo gauw niets bedenken, maar toen dacht ik: het hoeft toch niet per se iets speciaals te zijn? Ik kan toch ook gewoon een berichtje plaatsen met de beste wensen?

Zo gebeurde het dat ik langer bezig was met het maken van de foto voor dit bericht dan het daadwerkelijke bericht schrijven. Ik wilde geen stockfoto gebruiken om het nieuwe jaar mee te beginnen, dus besloot ik zelf maar een kaartje te tekenen. Dat is toch wel iets wat ik dit jaar meer hoop te doen. Lekker creatief bezig zijn. Dat moet vast wel lukken nu ik niet de druk heb om 365 boeken te lezen. Is dat gelukt? Als je me op Instagram, Goodreads of een andere plek volgt weet je dat antwoord vast wel, maar anders houd ik je nog even tot donderdag in spanning 😉

Dit jaar wordt een spannend jaar op schrijfgebied. De komende maand hoop ik je daar steeds meer over te kunnen vertellen. Ondanks alle spanning heb ik er vooral ongelooflijk veel zin in en ik kijk uit naar alles wat op mijn pad gaat komen dit jaar.

Waar kijk jij naar uit in 2022?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

6 Comments

  1. Naar ´help, herrie in huis´!!! U ook een gelukkig 2022 en de beste wensen <3 Ik kijk er ook naar uit om mijn verhaal af te ronden, al gaat het niet lukken in april zoals ik gedacht had. ik denk dat het wel juni/juli wordt, maar uiteindelijk maakt het ook niet zo veel uit, als ik er maar geen 10 jaar over doe 😉

  2. Jij ook een gelukkig nieuwjaar en hopelijk veel schrijfmotivatie… (eigen belang). En nog gefeliciteerd dat jij je challenge “365 boeken lezen” hebt gehaald. Petje af. En waar kijk ik naar uit? Naar je nieuwe boeken. En zelf heb ik vele plannen voor 2022.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.