Vlogs op vrijdag #12 Januari 2023

Het voelt een beetje gek om 2023 op te schrijven, ik kan me nog maar nauwelijks voorstellen dat 2023 is begonnen, laat staan dat de eerste maand alweer afgelopen is. Maar het is echt zo. Het is inmiddels al een jaar geleden dat ik begonnen ben om maandelijks een overzicht te maken van de vlogs die de afgelopen maand zijn verschenen op mijn YouTube kanaal. Ik vind het zelf nog steeds erg leuk en gemakkelijk, dus hierbij weer een nieuw overzicht.

Doelenbingo
De eerste video kwam op dinsdag 3 januari online, toen ik nog 100% ervan overtuigd was dat ik 2 video’s per week zou gaan maken (zoals je ook kunt merken in deze video). Uiteindelijk ben ik hierop teruggekomen en heb ik vanaf dat moment één video per week gepost. In ieder geval vertelde ik je in deze video meer over mijn jaardoelen van 2023, wat ik later ook in een blogspot heb gedaan. Wat dat betreft is een blog toch een stuk makkelijker bewerken hoor 😉

Projectenlijst
Naast een doelenbingo kwam er ook een projectenlijst online. In deze video vertelde ik meer over de verschillende verhalen waar ik in 2023 aan wilde werken. Deze is later ook verschenen op mijn blog, maar het leek me goed om het in beide formats beschikbaar te hebben.

Ondernemerschap
In deze video vertelde ik je meer over het ondernemerschap en hoe het bevalt om een eigen bedrijf te hebben. Op dit moment is er (nog steeds) niet veel spannends gebeurd wat betreft het bedrijf, maar daar komt hopelijk snel een keer verandering in. Aan de andere kant … ieder woord dat ik schrijf is voor m’n bedrijf en merk als auteur, dus eigenlijk gebeuren er elke dag heel spannende dingen.

De stad
Deze video vind ik zelf superleuk, hierin vertel ik namelijk meer over project De stad. Ik heb dit project in januari weer opgepakt (hoewel ik niet zoveel gedaan heb als ik had willen doen) en dat mondde uit in een knutselsessie waarin ik meer ontdekte over de wereld waarin dit verhaal zich afspeelt. En ik bedacht een mooie methode om de rest van de worldbuilding aan te vliegen.

Samen! deel 4
Tot mijn verbazing is dit de meest bekeken video van de maand. Ik wist niet wat ik zag toen ik in de statistiekenapp zag hoe vaak de video werd bekeken. Kennelijk zijn jullie allemaal erg nieuwsgierig naar de voortgang van Wow! Ons huis is vol. Ik kan je inmiddels vertellen dat ik bezig ben met het verwerken van de laatste feedback van mijn redacteur. Op het moment dat je dit leest ben ik daar hopelijk zelfs al klaar mee. Dan kan het manuscript naar de corrector en vervolgens mag ik de proefdruk nog doornemen. Je zult zien … voor je het weet is het april.

Welke video vond jij erg leuk om te zien? Waarom?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.