Vlogs op vrijdag #19 Oktober 2023

Omdat ik het vloggen weer (langzaam) heb opgepakt, komen er ook weer berichtjes online met een terugblik op de vlogs die in de afgelopen maand zijn verschenen. In oktober kwamen er drie vlogs online, de laatste week had ik echt geen tijd en energie om nog een nieuwe te maken. Maar hier gingen de anderen over:

Boekpresentatie ‘No worries’
Ik presenteerde mijn elfde boek in deze YouTube video. Ik vertelde meer over het schrijfproces, maar beantwoordde ook een vraag die ik vaak krijg, namelijk deze: Komt er nog een boek over…?

Update Project Snel
Volgens mij schreef ik er al over in mijn schrijflogboek van oktober, maar Project Snel heeft een nieuwe naam: De liefdesformule. Begin oktober gooide ik de complete verhaalstructuur om en dat veranderde alles. Ik begon weer opnieuw met schrijven en in de video leg ik uit waarom.

Schrijftip
Ook kwam er een schrijftip online over de Three Act Story Structure. Ik hoop hier ook nog een blog over te schrijven in de nabije toekomst, maar doe hier vooral vast je voordeel mee.

Ik had graag nog meer video’s gemaakt en ik weet ook niet zeker of ik de komende maand trouw op vrijdag een vlog zal delen, ik kijk momenteel echt wat lukt en als iets niets lukt vind ik dat zelf geen enkel probleem.

Kijk jij regelmatig naar mijn video’s?

Liefs,
Mirjam

Kom me volgen op social media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.