Day in the life #38 Dinsdag 19 april 2022

Nu ik niet meer voor het IKC werk en mijn dagen wat anders ingedeeld zijn vond ik het wel weer leuk om een dinsdag uit te kiezen als DITL-verslag. Ik maakte een poll en mijn volgers konden kiezen welke dag het werd. Helaas heb ik op Instagram nog steeds maar de optie om twee mogelijkheden te kiezen, dus de keuze was uit 12 april of 19 april, uiteindelijk koos een meerderheid voor dinsdag 19 april.

Na het eten schreef ik nog een klein halfuurtje aan De stad en terwijl mijn moeder naar de boekpresentatie van Help! Herrie in huis keek, stapte ik in de douche. Na het douchen keken we nog een aflevering Downton Abbey, een heel verdrietige deze keer… S3-E5 (voor de kenners zegt dit genoeg denk ik).

En zo vloog er weer een dag uit mijn leven voorbij. Hopelijk vond je het leuk om te lezen en de foto’s te zien. Dat ging goed deze keer, zoals je wellicht gemerkt hebt.

Over welke dag van de week lees jij het liefst een keer een dagverslag?

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

  1. Leuk weer om te lezen! Ik heb vrijdag Help, herrie in huis gekocht en was gelijk uit natuurlijk😉 Ik ga morgen denk ik de boekpresentatie kijken, of is dat niet meer leuk als je het boek al gelezen hebt? Mooie bladzijde in je stilte dagboek!

    1. Echt superleuk dat je Help! Herrie in huis gekocht hebt en nu al uit hebt gelezen. Ik weet niet of je inmiddels de boekpresentatie al hebt gezien, maar volgens mij kan je die prima kijken, zelfs als je het boek hebt gelezen. Ik vertel behoorlijk wat over het schrijfproces, dus dan maakt het niet uit of je het wel of niet hebt gelezen. Dankjewel voor je compliment en lieve reactie 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: