Vlogs op vrijdag #4 Overzicht mei 2022

Ongelooflijk. De maand juni is alweer begonnen. Alleen deze maand nog en dan zijn we alweer over de helft van het jaar. Zo bizar hoe snel alles gaat. Maar goed … daar gaat dit blogbericht niet over. Nee, in deze blog licht ik de vlogs uit die afgelopen maand online zijn gekomen op mijn YouTubekanaal. Ook in mei kwam er iedere week een nieuwe video online.

De eerste video die deze maand online kwam was de video met een schrijftip. Ik deelde hier iets meer over het plot. Hoe werkt dat? Vanmiddag komt het tweede deel uit deze serie online, dus abonneer je zeker even op m’n YouTube kanaal als je dat niet wilt missen.

Als tweede video volgde een rondleiding door mijn werkkamer. Het begint een beetje een traditie te worden om ieder jaar iets meer van mijn werkkamer te laten zien. Dit jaar is hij wel erg uitgebreid geworden en stiekem hoop ik dat de opstelling voorlopig zou blijft. Tot nu toe bevalt het prima, dus ik verwacht het wel.

Daarna volgde een video over mijn obsessie met wordcount. Hierin gaf ik ook richtlijnen voor uit hoeveel woorden je boek moet bestaan en vertelde ik waarom enkel het aantal pagina’s niet zo spannend is. Deze video heb ik trouwens al weleens eerder uitgelicht op m’n blog.

En tot slot volgde er vorige week vrijdag een video over mijn jaardoel om 750 uur te schrijven. Is dat een haalbaar getal? Waarom wel/niet? Voor de styling had ik een plantje en m’n waterflesje neergezet, haha. Aankomende maandag vertel ik je meer over het totaal aantal uren dat ik in mei heb geschreven, dus kom zeker nog eens langs dan!

Welke video vond jij het leukst om te zien?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

2 Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.