Writing prompt #2 Goochelaar

Een paar weken geleden heb je al iets kunnen lezen over writing prompts. Vandaag daag ik je uit om weer te gaan schrijven naar aanleiding van deze prompt. Het was er eentje die mij ver uit mijn comfort zone trok. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte prompt wilde ik eigenlijk verder scrollen, maar bij nader inzien leek het me toch een geweldig idee! Kijk, lees en schrijf je mee?

Zoals je in de titel al wel had kunnen zien gaat het dus over een goochelaar. Ik hoop dat het voor jou ook een beetje buiten je comfort zone is, want juist daarbuiten ontstaan de mooiste dingen. Ik ben inmiddels begonnen aan het schrijven van een kort verhaal over deze goochelaar. Aankomende dinsdag hoop ik het te posten.

Dat betekent natuurlijk niet dat jij je enorm hoeft te gaan haasten om aankomende dinsdag ook een verhaal af te hebben. Ik verzon deze blogpost met writing prompt al een tijd geleden en heb dus best wel lang kunnen werken aan dit verhaal. Maar als je er mee aan de slag gaat, zou ik het wel leuk vinden als je het me laat weten! Ik wens je heel veel plezier en succes bij het schrijven!

Hier is het origineel te vinden.

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.