Day in the life #16 Zaterdag 11 april 2020

Voordat ik je vertel over wat ik iets meer dan twee weken geleden deed, wil ik even Zijne Koninklijke Hoogheid feliciteren met zijn verjaardag. Je weet maar nooit of hij meeleest, nadat ik hem 2 jaar geleden een brief schreef. Van harte Majesteit, veel plezier met koekhappen in het paleis. Net als vorige maand, maakte ik op Instagram een poll met daarin de vraag over welke datum ik mijn nieuwe Day in the life blog moest schrijven. Dat werd dus zaterdag 11 april. Ik was eerst van plan om die dag een leesmarathon te houden, maar na lang twijfelen, besloot ik de avond ervoor toch dat ik het anders aan ging pakken. Hoe ik dat deed en of ik nog wel (veel) gelezen heb? Dat lees je in de blog van vandaag …

Ik was vrijdagavond vroeg naar bed gegaan en daarom werd ik ook zaterdagochtend vroeg wakker. Ik besloot, net als de zaterdagen ervoor, om ’s morgens vroeg in het bos te wandelen. Ik woon vlakbij het middelpunt van Nederland en eromheen kan je prachtig wandelen. Om half 8 ’s morgens was het er nog rustig. Tijdens de wandeling luisterde ik naar een luisterboek, wat dus telt als lezen 😉 Zelfs toen twijfelde ik nog een beetje over de leesmarathon, maar uiteindelijk besloot ik om gewoon het weekend zoveel mogelijk te lezen en het niet beperken tot de zaterdag.

Er ‘moest’ die dag namelijk nog geschreven worden. Vrijdagmiddag had ik ook al de hele middag gelezen, dus had ik nog niet het juiste wordcount behaald aan mijn Camp NaNo project. Ik schreef 948 woorden, zoals je op de foto kunt zien. Ook schreef ik twee blogberichten en haalde ik nog een writing prompt in. De donderdag ervoor had ik een lange werkdag voor het LCJ gehad en had ik geen puf meer om zelfs maar 10 minuten aan een writing prompt te werken.

Er was ook tijd voor wat ontspanning. Mijn nieuwe PC is inmiddels up and running en ik speel de laatste weer regelmatig The Sims 2. Ik ben bezig met een supertoffe uitdaging. En terwijl ik speel luister ik vaak naar een podcast of luisterboek, dus een win-win situatie. 11 april luisterde ik eerst naar de nieuwste podcast van PorteRenee, toen dat afgelopen was, luisterde ik weer naar mijn luisterboek van De zeven zussen (hier luisterde ik in het bos ook naar). Op dat moment wist ik nog niet zo goed wat ik nu van dat boek vond.

’s Middags las ik een tijdje in de tuin, op m’n e-reader. Om ongeveer 3 uur ging ik videobellen met Anna Laura. We kletsten een halfuurtje over van alles en erna zetten we de microfoon uit en gingen allebei lezen. We spraken af dat we elkaar om ongeveer 4 uur weer zouden spreken. Dat werd halfvijf, haha. We waren allebei verdiept in ons boek 🙂 Erna kletsten we nog een tijdje, tot ik geroepen werd voor het avondeten.

’s Avonds speelde ik nog eventjes The Sims 2 en ik ging uiteindelijk rond halftien naar bed, waar ik mijn boek uitlas. Volgens mij ging de lamp uiteindelijk om halfelf uit, wat voor mijn doen erg laat is!

Wat is het leukste/mooiste/grappigste wat jij de laatste tijd gedaan hebt tijdens het videobellen?

Liefs,

Mirjam

6 Reacties

  1. Tegenwoordig speel ik een soort picture charade tijdens het videobellen met mijn twee vriendinnen. Kan gewoon online dus dat is super leuk!

  2. Dat ziet er uit als een hele fijne dag! Ik lees (duh) en netflix regelmatig met anderen tijdens het videobellen. Af en toe moet je lekker creatief zijn en dat pakt soms best wel eens goed uit! Ik ben stiekem toch wel een klein beetje jaloers dat je in zo’n mooie omgeving woont..

    1. Ja, het was ook zeker een fijne dag! Haha, ik wil wel ruilen hoor, jij hier op de Veluwe, ik in Engeland 😉 Nee, doe toch maar niet! Als ik in Engeland ga wonen, wil ik in Woking wonen!

  3. Leuk! Vriendinnen en ik doen vaak creatieve dingen tijdens het beeldbellen. Kun je tussendoor ook meekijken wat de ander doet of om haar mening vragen.

    1. Ja, dat is ook een leuke bezigheid! En zeker dat je mee kunt kijken en een mening kunt vragen is dan echt wel tof!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: