Fun facts #28 Rondleiding door mijn werkkamer // 2020

Iets meer dan een jaar geleden liet ik je mijn werkkamer zien. Er is inmiddels ontzettend veel veranderd aan de indeling, dus lijkt het me zo onderhand wel tijd voor een nieuwe rondleiding door dit plekje. Deze keer laat ik geen foto’s zien, maar kun je een video bekijken…

Is er nog iets dat je wilt weten over mijn werkkamer?

Liefs,

Mirjam

8 Reacties

  1. Ja, jij had pas ook een blog over Ticket to Ride geschreven, toch? Weet nu niet meer zo goed of ik er nog op gereageerd had :-/ Dank je wel voor je leuke reactie!

 1. Leuke video. Nu die kooplust voor notitieboekjes, papier, pennen etc heb ik ook nog steeds, gelukkig zijn hier niet veel mooie betaalbare dingen. Dus dat scheelt. En er is (gelukkig of helaas) ook geen Hema. Maar als ik eens de mogelijkheid heb, bv. door online te bestellen, ja… dan komen er altijd weer een paar bij. Ze zijn ook zo mooi. En leeg papier vind ik altijd heel inspireren. Maar nu heb ik gezien, dat jij per thema een notitieboekje gebruikt, dus dat is geen slecht idee, dan kun je er meer tegelijkertijd gebruiken. Wat ik mis op de video zijn de dozen Lego. En de kleur van de wand is super. Rustgevend en inspirerend tegelijk.

  1. Het klopt dat de dozen Lego hier niet staan, daar heb ik een apart hoekje voor op de zolder, kan ik misschien in de toekomst eens laten zien 😉 En oef, gaat die kooplust dan nooit over?! Haha, zolang ze maar gebruikt worden vind ik het geen probleem 😉

 2. Leuke rondleiding door je werkkamer! Yeej Cluedo! 😉 Leuk dat je ook zo creatief bent op veel andere gebieden.
  Zeker niet iets om voor je te schamen hoor, een mooie notitieboekjes verzameling. 🙂 Herkenbaar om er toch weer een te kopen ook al heb je nog lege, ongebruikte liggen. Vooral Hema en Action hebben ook zó vaak zo veel leuke nieuwe notitieboekjes!

  1. Dank je wel voor je leuke reactie! En ja, Cluedo is ook altijd leuk, ik heb de Sherlock Holmes versie (van de BBC serie Sherlock). En bij jou zie ik idd ook vaak superleuke notitieboekjes langskomen en ach, zolang we ze gebruiken is het niet erg, toch?

 3. Wow dat zijn idd veel notitieboekjes! Leuk wel hoor! Grappig dat je zo fan bent van de Hema. Ik vind de printjes vaak mooi, maar het papier schrijft echt rot. Zelf ben ik fan van de notitieboekjes/schriftjes van Legami Milano. En ben dol op nieuwe flexibele paperblanks. Die gebruik ik als dagboek.

  Weer een leuk filmpje 🙂

  1. Oh, van dat het papier rot schrijft heb ik (meestal) geen last. Heel soms zit er eentje tussen waarbij het niet zo fijn schrijft, maar vooralsnog ben ik er echt tevreden over. Hangt denk ik ook af van de pen die je gebruikt etc. Paperblanks heb ik nog nooit gekocht, maar staan al wel heel lang op m’n lijstje om eens te proberen 😉 Misschien als m’n nieuwe royalties binnen zijn 😛

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.