Fun facts personages #10 Marit Verhagen

We zijn alweer bij het laatste personage in deze reeks uitgekomen, namelijk Marit. Ik hoop dat je het leuk vond om wat meer te leren over de personages uit mijn vervolgverhaal. Je leert ze natuurlijk het beste kennen door wekelijks het verhaal te lezen, maar hier kan je sommige dingen gemakkelijk teruglezen.

Uiterlijke kenmerken
Marit heeft rood, halflang haar en veel sproetjes. Ze draagt haar haren meestal los, omdat ze niet zo goed weet wat ze ermee moet. Haar ogen zijn ijsblauw en ze is 168 centimeter lang. Marit heeft geen directe voorkeur voor bepaalde kleding, daar maakt ze zich niet zo druk over.

Familiesamenstelling
Zoals je in het verhaal al hebt kunnen lezen, woont Marit samen met haar vader en broertje Samuël in huis. Haar moeder verblijft in een tehuis voor psychiatrische patiënten. Nicht Marloes komt ook regelmatig naar voren in het verhaal, omdat zij veel op Samuël past.

Likes & dislikes
Marit is dol op geschiedenis en verhalen. Ze leest ook ontzettend graag en haar grootste droom is om ooit een boek te schrijven. Er is maar één ding dat ze, wat eten betreft, niet lekker vindt en dat is kaas. Daarnaast houdt ze niet van het vak Duits, maar omdat ze Frans nóg erger vond, heeft ze toch maar Duits gekozen in 4vwo. Ook vindt ze Scheikunde niet zo leuk meer als eerst, maar dat heeft vooral met de docente te maken.

Relatie met de andere meiden
Net als Eva heeft Marit eigenlijk nog nooit goede vriendinnen gehad. Ze had dan ook totaal niet verwacht dat ze op de eerste schooldag op haar nieuwe school zo leuk contact kreeg met Lily, Norah en Eva. Norah neemt ze als eerste in vertrouwen over haar thuissituatie. Ook met Eva kan ze goed praten, tussen Marit en Lily gaat het nog niet altijd even goed. Maar ze krijgen binnenkort genoeg stof om over te praten …

Met welk van de vier vriendinnen zou jij graag een McFlurry eten?

Liefs,

Mirjam

6 Reacties

  1. Heb je vlogs gezien. Vooral de laatste 2 vind ik goed. Succes met je nieuwe boek. Is het al persklaar of moet je er nog wat aan veranderen?

    1. Hij is nog niet persklaar, dat zal pas in augustus of september zijn. De redacteur kijkt er nu weer naar voor de 2e correctieronde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: