Fun facts personages #6 Favoriete kerstlied

Terwijl ik dit schrijf is het nog maar oktober, toch luister ik naar kerstmuziek. Ik kwam namelijk net op het idee om het favoriete kerstlied van de hoofdpersonages uit mijn boeken te delen, dat vond ik wel passend, nu het over een paar dagen Kerst is. Veel leesplezier 😉

  • Het favoriete kerstlied van Jill Geluk is Op U mijn Heiland blijf ik hopen, uitgevoerd door Sela. Jill heeft niet zoveel met Engelse muziek en naar dit lied kan ze uren blijven luisteren.
  • Het favoriete lied van Nikki Bakker is While you were sleeping, uitgevoerd door Casting Crowns. Vooral het laatste couplet grijpt haar altijd erg aan.
  • Lynn Leeflang luistert het liefst naar Oh holy night. Nikki heeft de versie van Casting Crowns getipt en daar luistert ze nu het liefst naar, maar heel soms zoekt ze op Youtube de versie van het Cambridge choir op.
  • Bas van Wijk luistert graag naar Make room, uitgevoerd door Casting Crowns en Matt Maher. Het helpt hem te onthouden wat nu echt belangrijk is in dit leven.
  • Een van de liederen die Lotte Keijzer het liefst luistert rond Kerst is het lied Glorious van David Archuletta. Het lied is niet direct gerelateerd aan Kerst, maar staat wel op een kerst CD, dus telt volgens haar gewoon voor deze lijst.
  • Tenslotte nog het lievelingslied van Thamar Groenendijk, hoofdpersoon van het korte verhaal Stille nacht. En nee, dat lied is niet Stille nacht, maar het lied Somewhere in your silent night, van Casting Crowns. Als je haar verhaal hebt gelezen, is het niet moeilijk om te bedenken waarom…

Ik vond het leuk deze favoriete liederen van mijn personages met jullie te delen. Wat is jouw favoriete kerstlied?

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

    1. Bedankt voor je reactie! Ik praat graag over mijn boeken en zoek altijd wat creatievere manieren om ze onder de aandacht te brengen. Leuk om te horen dat dat (blijkbaar) gelukt is 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: