Ik lees #2 Reading in pixels

Organisatie is niet mijn sterkste punt, maar gelukkig is het de afgelopen jaren een stuk verbeterd. Onder andere dankzij mijn geweldige Bullet Journal, dat is een soort combinatie van een agenda, planner en lijstjesboek. Als je precies wilt weten wat het inhoud: Google kan het beter uitleggen dan ik. Zelf zoek ik regelmatig naar nieuwe leuke dingen om erin op te nemen, zo kwam ik vorig jaar reading in pixels tegen. In deze post leg ik wat meer uit hoe ik dat gebruik en laat ik het je zien.

Zoals je kunt zien op de foto is het een overzicht van het jaar en voor elke dag is er een vakje. Op een dag dat ik minder dan 5 bladzijden lees, kleur ik het vakje roze in, op een dag dat ik er 6-25 lees kleur ik het vakje dat bij die dag hoort paars en zo voorts. Het is heel erg simpel, maar erg leuk om bij te houden.

Wat het voor mij ook oplevert is dat ik meer ga lezen. In 2017 gebruikte ik deze manier namelijk ook al en ik wilde toen eigenlijk elke dag meer dan 100 bladzijden lezen. Dat lukte natuurlijk niet altijd, maar ongeveer de helft van de tijd wel. Dat vind ik het leuke aan deze bladzijde, je kunt in een oogopslag zien hoeveel je gemiddeld leest.

Heb jij ook een doel voor jezelf om elke dag een bepaald aantal bladzijden te lezen? Hoe houd je jezelf eraan? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,

Mirjam

1 reactie

  1. Leuk! Ik probeer dagelijks minimaal 50 bladzijdes te lezen. Vaak kom ik er over heen en dat is natuurlijk erg leuk. Ik hou het alleen nog niet bij. Ik ben er niet zo goed in om zulke trackers bij te houden 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: