Nieuwe avonturen #3 Afscheid auto, brandnetels en een klompenpad

Iedere week een nieuw avontuur beleven is nog een behoorlijke opgave, maar ook in mei is het weer gelukt om iedere week iets te doen wat ik nog niet (echt) eerder had gedaan. Voor wie het nog niet weet, deze blogreeks is gebaseerd op mijn avonturenlijst voor mijn nieuwe levensjaar.

Week 19 – 5-11 mei
Deze week zette ik mijn auto te koop en ik kreeg een bod (via ANWB, dit is verder niet gesponsord ofzo). Heel erg lang hoefde ik er niet over na te denken, ik gebruikte de auto nauwelijks, maar hij kostte me iedere dag alleen al zo’n 3 euro aan wegenbelasting en verzekering. Tel daar onderhoud en benzine bij op en je bespaart zo €2500 tot €3000 per jaar. Op 22 mei nam ik definitief afscheid van de auto 😉

Week 2012-18 mei
Ik plukte brandnetels (met een snoeischaar en handschoenen), niet om soep van te maken, maar om plantenvoeding van te maken. Deze tip heb ik uit een heel interessant boek (waar ik binnenkort nog wel iets meer over zal delen).

Week 21 – 19-25 mei
Op Tweede Pinksterdag wilde ik iets leuks doen, maar ik wist niet goed wat. Uiteindelijk zijn Jaap en ik ’s middags naar Kesteren gereden en hebben daar een klompenpad gelopen, dat was echt superleuk en supermooi (de omgeving).

Week 22 – 26 mei- 1-juni
Best wel onverwachts zijn Jaap en ik een weekendje weg geweest, van 31 mei tot 3 juni. We gingen naar een plek in Duitsland waar ik nog nooit eerder geweest was, dus dat was zeker een heel avontuur.

Ik ben benieuwd wat voor avonturen ik deze maand ga beleven, maar ik zal jullie zeker op de hoogte houden in een volgend bericht.

Heb jij de afgelopen maand nog iets nieuws gedaan?

Liefs,

Mirjam


Kom me volgen op social media

2 Comments

  1. Op 22 mei was mijn pony Sammy jarig, ik heb een salade voor haar gemaakt met gras en appels en wortels.
    Verder niet zo veel. Ik voel me de laatste tijd heel erg moe en het lukt ook niet echt om naar school te gaan.
    Ik heb deze en vorige week alle 200 hoofdstukken van friends 4 ever gelezen. Echt heel leuk!

    1. Hè, wat balen dat je je zo moe voelde. Hopelijk gaat het inmiddels weer een beetje beter. Wel heel leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van Friends 4-ever!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.