Nieuws #13 ‘Help! Hoe hou ik het vol?!’ is verschenen

Dit berichtje komt misschien een beetje als mosterd na de maaltijd, maar ik wilde er toch nog een nieuwsbericht aan wijden: Het vijfde deel in de Samen! serie, Help! Hoe hou ik het vol?! is vorige week verschenen!

Mijn twaalfde boek
Ergens kan ik er nog niet helemaal bij, ik heb twaalf (12!) fysieke boeken geschreven die gepubliceerd zijn. Tegelijkertijd voelde ik bij de verschijning van Help! Hoe hou ik het vol?! niet een enorme adrenaline-rush, zoals andere keren wel het geval was. Misschien kwam het omdat ik dit jaar al drie e-books heb gepubliceerd, of dat het misschien toch een beetje gewoon begint te worden… wie zal het zeggen? Dat ik die rush niet voelde, betekent trouwens niet dat ik niet blij ben met het boek. Ik ben supergelukkig dat het nu voor iedereen te lezen is en ben ook heel blij met de eerste lezersreacties!

Waar gaat het boek over?
De agenda van Fleur is flink gevuld. Elke avond is er wel iets te doen en er blijft maar weinig tijd over voor Juda, voor gezelligheid thuis en spontane dingen. Fleur voelt zich moe en gestrest, maar weet ook niet goed wat ze eraan kan doen. Gelukkig is het bijna zomervakantie. Maar daar ontstaat het volgende dilemma: gaat ze wel of niet met Juda op vakantie? Fenna geniet erg van haar nieuwe bijbaan in het naaiatelier. Josephine, de eigenaresse van het atelier, heeft veel vertrouwen in haar naaikunsten en laat haar een trouwjurk vermaken. Maar dat kan niet iedereen waarderen. Fenna vermoedt dat een collega haar dwarszit, maar ze wil geen beschuldiging uiten. Toch zit het haar niet lekker… Dan is er nog iets, of beter gezegd iemand: Benjamin. Wat moet ze met de gevoelens die hij bij haar oproept?

Voorspellingen
Op Instagram had ik gevraagd bij de winactie of jullie je ‘voorspellingen’ konden opgeven voor het boek. Uiteraard ga ik hier geen spoilers geven, maar er is een bepaalde voorspelling die veel voorkwam, maar niet uitkomt. T.z.t hoop ik daar iets meer over te delen, of in een blog, of op Instagram (of allebei, kan ook nog), waarom ik voor dit einde van deze verhaallijn heb gekozen.

Online boekpresentatie
Ik heb voor april nog geen YouTube video gemaakt en ik weet ook niet of ik hiermee verder wil. Voor nu bevalt het me prima om geen video’s op te hoeven nemen. Maar … er komt wel een digitale boekpresentatie, deze staat gepland voor vrijdag 26 april, 19.30 uur. Dan gaat de presentatie in première, maar uiteraard kan je altijd later de video terugkijken. In deze boekpresentatie vertel ik kort iets meer over het schrijfproces, beantwoord ik vragen die binnen zijn gekomen en misschien dat ik deze keer wel weer een stukje voorlees.

Heb jij Help! Hoe hou ik het vol?! al gelezen?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

6 Comments

    1. Ik zou het niet weten, dat regelt De Banier altijd en ik denk dat ze eerst de lokale, fysieke verkoop willen stimuleren 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.