Nieuws #5 Cover reveal Yes! Papa gaat trouwen

Op het moment dat ik dit bericht typ weet ik eigenlijk nog niet goed wanneer ik ‘m online ga zetten. Maar goed, je ziet ‘m nu staan, dus daar ben ik uit. Het kan zijn dat je de cover van mijn zevende boek al ergens hebt gezien, maar ik wilde er ook een officieel bericht aan wijden op mijn blog. De titel heb ik ook nog niet eerder op m’n blog gedeeld, maar hierbij weet je die dan ook!

Toelichting:
Yes! Papa gaat trouwen is natuurlijk het vervolg op Help! Mam is verliefd en de cover is een beetje in dezelfde stijl, al zijn de meiden wat ouder geworden. Ikzelf vind dat hun uiterlijk nu meer past bij de leeftijd die ze daadwerkelijk hebben in het boek. Het oranje vind ik zelf erg vrolijk en geslaagd op de cover, wat het tot een vrolijk geheel maakt. Het past ook weer mooi bij de andere ruggen van de andere boeken die ik schreef (nu alleen nog maar groen en dan zijn de kleurtjes compleet)! De illustratie is weer gemaakt door Daan van Oostenbrugge en Albert Bloemert heeft de overige vormgeving voor zijn rekening genomen.

Flaptekst
Nog een halfjaar, dan gaan de ouders van Fleur en Fenna trouwen! Omdat ze een samengesteld gezin van negen personen gaan vormen, hebben Naomi en Julian een groter huis gekocht, waar nog flink in geklust moet worden. Fleur heeft de maanden tot aan de bruiloft hard nodig om toe te groeien naar de nieuwe situatie. Ze is zo druk met alle veranderingen, dat er nauwelijks tijd overschiet voor haar beste vriendin. Ook komt het gemis van haar vader soms op de gekste momenten naar boven. En dan is daar ook nog Juda. Waarom doet hij zo afstandelijk? De afgelopen zomervakantie was dat wel anders … Fenna kijkt uit naar de bruiloft van haar vader en tante Naomi, maar ook zij moet wennen aan alle veranderingen. Ondertussen maakt ze zich zorgen over haar gezondheid. Waar komt die pijn in haar buik en borsten vandaan? Fenna is te verlegen om het aan iemand te vertellen.

Yes! Papa gaat trouwen is het tweede deel van ‘Samen!’, een supergezellige meidenserie over het samengestelde gezin van Julian en Naomi

In de catalogus staat dat het boek april 2021 zal verschijnen, dus nog even geduld 😉

De reis
In het bericht waarin ik de cover van Help! Mam is verliefd onthulde vertelde ik over de lange reis die ik erop heb zitten met deze serie. De reis voor het tweede deel viel behoorlijk mee. Ik begon met het schrijven van de eerste versie in november 2019 en rondde deze ongeveer een jaar geleden af. En dit voorjaar zal hij al in de boekhandels liggen en ondertussen werk ik hard aan het derde deel. Ik geniet ontzettend van deze personages en hoop dat ik nog een tijd over ze kan en mag schrijven. Wat ik zelf ook bijna niet geloven is dat het alweer mijn zevende boek is dat gaat verschijnen (in de inleiding typte ik eerst vijfde), maar het is echt zo. Hopelijk gaan er nog vele boeken volgen!

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

8 Comments

  1. Jaa zo leuk dat je eindelijk alles mag laten zien! Ik had de cover stiekem natuurlijk al gezien maar vind hem zo leuk geworden! Kan echt niet wachten totdat ik het boek in handen heb en hem kan lezen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.