Schrijflogboek #3 Februari 2018

De afgelopen maand schreef ik bizar weinig, vind ik zelf. Het waren best zware weken, met vertragingen in de trein, een onafgebroken gevecht tegen de griep en het einde van de periode op school (veel toetsen nakijken). Ook sloot ik de maand af met een (heerlijke) wintersportvakantie waarin ik veel te druk was met snowboarden om te schrijven. Ondanks dit alles deel ik in dit bericht toch wat ik dan zoal aan schrijfwerk heb gedaan. Lees maar mee!

Ik doe het weer op dezelfde manier als in de eerdere berichten. Eerst een korte toelichting per categorie en dan kom ik met het totaal aantal uren.

Blog – 120 minuten
Het was mijn streven om in februari de meeste blogberichten voor april te schrijven, dit is helaas niet gelukt. Deze maand moet ik er maar hard mee aan de slag. Ook het herzien van berichten voor maart is er een beetje bij ingeschoten, dus ik hoop maar dat ik niet teveel foutjes heb gemaakt.

Chaos – 120 minuten
Afgelopen maand kreeg ik ook de drukproef van Chaos. Deze moest ik nog nalezen en eventuele veranderingen doorgeven. Dat was nog best een karwei, omdat het echt de laatste kans is om foutjes die erin geslopen zijn te verbeteren. Ik heb dit op een zaterdagmiddag gedaan, terwijl ik op mijn bed moest liggen in verband met  rugklachten (die gelukkig bijna over zijn!).

Geheim project – 370 minuten
Hier heb ik de afgelopen maand het meest aan gewerkt: het project met mijn broer. Veel kan ik er niet over zeggen, maar ik kan je wel vertellen dat het echt gaaf wordt. Hopelijk kan ik er over een poosje wat meer over vertellen.

The artist’s way – 125 minuten
Ook dit heeft de afgelopen maand op een laag pitje gestaan. Ik had vaak geen zin in schrijven (ook omdat ik knuffels aan het haken was in de trein) en soms had ik al meteen zin in schrijven en sloeg ik het over.

Overig – 100 minuten
Onder het kopje overig versta ik deze maand de LOI, onzinverhalen en brainstormen voor een nieuw ‘Banier’ verhaal (zoals ik het zelf noem). Ook dit heeft geen prioriteit gehad.

Totaal
In totaal heb ik de afgelopen maand zo’n 835 minuten besteed aan schrijven. De getallen hierboven zijn een schatting, omdat ik de tweede helft van de maand niet erg trouw ben geweest in het bijhouden. Het komt neer op 13 uur en 55 minuten. als ik het zo zie staan valt het me nog enigszins mee.

Gelukkig heb ik tijdens het schrijven van dit bericht weer zin gekregen om te schrijven. Zowel blogs, als jeugdboeken en het geheime project. En het begint ook weer te kriebelen om mijn Kindle project op te pakken…

Liefs,

Mirjam

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: