Vlogs op vrijdag #6 Overzicht juli 2022

‘Hoi! Wat leuk dat je kijkt naar deze video. Mijn naam is Mirjam en op dit kanaal vertel ik je van alles en nog wat over schrijven …’ Wie mijn YouTube kanaal volgt herkent deze zin vast. Ikzelf kan hem dromen en hoe vaak ik ook probeer iets anders te bedenken, het lukt me niet echt. Ik wil er nog wel een keertje voor gaan zitten, maar voorlopig heb ik belangrijkere dingen aan mijn hoofd. Zoals het vlogoverzicht van juli met je delen. Lees snel verder …

Op 1 juli kwam er weer een vlog online in de serie over schrijftips. Ik vertelde je in deze video meer over personages en hoe je unieke karakters neerzet. Ook beloofde ik nog een video te maken over plotdriven en character driven verhalen.

Een week later deelde ik op mijn YouTube kanaal mijn update van de jaardoelen. Wie liever een blog leest, kan ook op deze tekst klikken, dan ga je naar het blogbericht over m’n jaardoelen. Nu ik deze video plaats bedenk ik me dat ik nog een jaardoel kan afstrepen van beide lijstjes, namelijk Camp NaNoWriMo behalen. Dat heb ik namelijk nog steeds niet gedaan.

Een week later dan gepland (i.v.m. ziekte) kwam m’n schrijftip over Plot driven vs character driven verhalen online. Ik had die video wel eerder in kunnen plannen, hij was volledig ge-edit, maar ik had nog geen thumbnail gemaakt. Achteraf vond ik het wel fijn om een beetje voor te lopen met vlogcontent. Dat wil ik graag zou houden, of in de toekomst zelfs nog iets uitbreiden. Het liefst loop ik tussen de een en twee maanden voor. Dan kan er nog eens wat gebeuren 😉

En tot slot kwam er een schrijfvlog van een hele week Camp NaNoWriMo online. Ik vond dit echt een leuke video om op te nemen en hoop dit in de toekomst wel vaker te doen. Al is het natuurlijk jammer dat als ik zo ver voor loop, dat het niet helemaal een actuele video is. Maar goed, we zien wel hoe het gaat in de toekomst.

Welke video van de afgelopen maand vond jij het leukst?

Liefs,

Mirjam

Kom me volgen op social media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.