Writing prompt #4 Als ik had geweten dat…

Het is al een tijd geleden dat ik een officiële writing prompt met jullie heb gedeeld. Het is dus de hoogste tijd dat we dat weer eens gaan doen. En vandaag zit er een speciale bonus bij…

Ik zocht een nieuwe writing prompt om te delen en vond een blogbericht met 50 creative writing prompts. Natuurlijk wilde ik je die niet onthouden. Zelf heb ik het ook nog niet helemaal doorgenomen, maar als je Engels beheerst kun je er vast veel aan hebben. Ik vond deze prompt aansprekend omdat ik best wel vaak denk dat als ik iets van te voren had geweten, ik het totaal anders aangepakt zou hebben.

Nu lijkt het mij geweldig om de negatieve lading die vaak rondom deze gedachtegang hangt, te doorbreken en er inspiratie uit te halen voor een verhaal. Iedereen heeft wel een moment dat hij of zij graag anders had gedaan. Ga op zoek naar dat moment en schrijf bijvoorbeeld wat er had kunnen gebeuren als je het anders had gedaan.

Natuurlijk is het niet verplicht om een verhaal te schrijven over iets uit je eigen verleden. Voel je vrij om een zelfbedacht personage deze gedachten te laten hebben en vertel dat verhaal. Doe vooral waar jij het meest door wordt geïnspireerd.

Laat je het me weten als je hier wat mee hebt gedaan?

Liefs,

Mirjam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: