Writing prompt #7 Challenge

Wie mij op Instagram volgt, heeft ze al eens voorbij zien komen: writing prompt challenges. Eind mei ontdekte ik het op deze website. Voor de komende maand wil ik jou uitdagen om ook iets met deze writing prompts te gaan doen! 

De writing prompt challenge komt altijd op de laatste van de vorige maand online. Ik neem ze dan over in mijn Bullet Journal, zodat ik niet iedere dag naar de website hoef te bladeren. Deze keer zet ik ze ook in mijn blogpost, zodat je ze ook kunt zien en eventueel zelfs mee kunt doen!

https://writerswrite.co.za/31-writing-prompts-for-october-2018/

De prompts zijn dus allemaal in het Engels, maar ik neem eigenlijk aan dat iedereen die taal wel beheerst. Mocht je er soms niet helemaal uitkomen zijn er gelukkig genoeg manieren om de tekst te vertalen. Ik doe de prompts ook weleens in het Engels, omdat ik wil oefenen met schrijven in het Engels, maar voel je vrij om de Nederlandse vertaling van het woord te gebruiken als prompt.

Ik hoop dat je het leuk vind om mee te doen, of het in ieder geval handig vind om te weten wat mijn bron is! Als je mee schrijft, zou ik het erg leuk vinden als je het me laat weten in een reactie!

Liefs,

Mirjam

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: