Writing prompt challenge #13 Januari 2020

Het kriebelde een beetje, toen ik bovenstaande titel typte. Ik heb nog helemaal niet het gevoel dat december al is begonnen, laat staan dat ik klaar ben voor het nieuwe jaar. Misschien komt het nog, want op het moment dat ik dit typ is het de eerste zaterdag van de maand. Ook het komende jaar ga ik door met mijn maandelijkse writing prompt challenge, maar ik heb er nu een kleine twist aan gegeven …

Om mezelf uit te dagen bij het verzinnen van de woorden, zocht ik via de random word generator één woord. Rondom dit woord moest ik alle woorden voor de maand januari bedenken. Elke associatie die ik erbij had moest genoemd worden. Voor januari 2020 was het woord Chantage en dit waren alle woorden die ik daarbij kon bedenken.

Voor het gebruik van de writing prompts maakt dit echter niets uit. Je mag nog steeds schrijven wat je wilt. En wie weet, ontstaan er uit de prompts van deze maand wel een nieuwe thriller of een mysterie roman. Een van de redenen waarom ik het zo gedaan heb, is dus ook dat de prompts iets minder random zijn en dat je dus gerichter kunt schrijven. Mocht je geen idee hebben wat je hiermee kunt, raad ik je aan dit bericht nog eens door te lezen.

Veel schrijfplezier de komende tijd!

Liefs,

Mirjam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: