Vlogs op vrijdag #2 Overzicht februari 2022

Ik kreeg de vorige keer meerdere reacties van mensen die het vlogoverzicht wel konden waarderen en daarom deel ik vandaag weer een nieuw overzicht met jullie. Deze video’s kwamen in februari online.

In februari deelde ik wat meer informatie over project De stad, ik deed het ook in een blogbericht en volgens mij heeft deze video daar wel enige overlap mee. Maar mocht je daadwerkelijk alles willen weten over De stad en deze video nog niet gezien hebben, kijk ‘m dan vooral even 😉

In de reeks met video’s over Het verhaal van… was de afgelopen maand No Fear aan de beurt. Hoewel, officieel moet ik ook nog iets vertellen over Help! Mam is verliefd en Yes! Papa gaat trouwen (die verschenen eerder), maar omdat ik op 10 februari mijn coeliakie-verjaardag vierde besloot ik dat de video van 11 februari over No Fear zou gaan.
En de laatste video van februari (in de video vertel ik waarom). Hierin deel ik een update van mijn Ultieme schrijfdoelenlijst. Ik had hier nog niet eerder een video over gemaakt, maar al wel vaker een blogbericht. Deze ultieme doelenlijst is aan verandering onderhevig, dus het zou kunnen zijn dat het niet helemaal meer klopt met wat ik destijds deelde op m’n blog.

In maart komen er dus geen video’s online, dus het eerstvolgende blogbericht met Vlogs op vrijdag komt pas in mei. Mocht je echt zo lang niet kunnen wachten, abonneer je dan zeker even op mijn kanaal. Zodra er een nieuwe video online komt ben je daar dan van op de hoogte!

Liefs,

Mirjam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: