Writing prompt challenge #1 Januari 2019

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik sinds juni 2018 mee doe aan de writing prompt challenges van Writers write. Nu leek het mij leuk om mijn eigen writing prompt challenge te organiseren voor 2019. In dit berichtje kun je er meer over lezen. 

Iedere laatste zaterdag van de maand post ik een overzichtslijst met de writing prompts voor de komende maand, zodat je jezelf vast kunt voorbereiden. Het idee van de challenge is dat je iedere dag een stukje schrijft naar aanleiding van de writing prompt. In oktober schreef ik ook al een berichtje met tips, lees die gerust nog eens door.

Zoals je kunt zien zijn het echt allerlei random woorden en ik hoop dat je er iets mee kunt.

Heel veel schrijfplezier de komende maand!

Liefs,

Mirjam

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: