Writing prompt challenge #10 Oktober 2019

Nog steeds probeer ik iedere werkdag een writing prompt te doen en soms ook op zaterdag. Elke dag is er een woord dat inspiratie geeft voor een korte scène. Deze woordenlijst stel ik zelf op en deel ik, zodat ook jij mee kunt doen aan mijn writing prompt challenge.

Zoals iedere maand verwijs ik ook terug naar een bericht dat ik in juni schreef over de invulling van writing prompts. Hopelijk krijg jij ook zin om mee te doen! Veel schrijfplezier komende maand!

Heb je al weleens gewerkt met writing prompts of andere schrijfoefeningen?

Liefs,

Mirjam

4 Reacties

  1. Begrijp ik het goed, dat iedereen iets kan schrijven, en het jou ook mag mailen? Leuk. Leuk als orfrning en voor jou als inspiratie, Geef je ook nog feedback?

    1. Ik heb er eigenlijk nog nooit over nagedacht om het ook te laten mailen. Ik post deze writing prompts vooral zodat andere mensen inspiratie hebben om te schrijven en het dus oefenen. Ik zou het leuk vinden om feedback te geven, maar op dit moment heb ik daar echt geen tijd voor :/

      1. Bedankt, ik vind je hele blog leuk, en het heeft mij extreem geinspireerd om weer wat meer met woorden te doen. Dus dat doel heb je bereikt. Ik wens je veel succes met je boeken. Zou er graag eens een lezen. Ga ze bij een volgend bezoek in nederland eens zoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: